Services

Airport Service

Airport Service

Gaat u op vakantie en zoekt u Airport Service? Wilt u comfortabel en stijlvol zakelijk vervoer regelen van of naar luchthavens voor uzelf of voor een zakenrelatie. (Taxi Airport)

Onze representatief geklede chauffeurs brengen u of uw relatie in zeer comfortabele wagens naar de juiste luchthaven. Uiteraard zijn we ruim op tijd. U komt snel, comfortabel en veilig aan. (Taxi Luchthaven)

Vluchtnummer

Geef bij de boeking uw vluchtnummer op, dan kunnen wij meedenken en eventueel adviseren eerder weg te gaan als er files worden verwacht. Houd bij de boeking rekening met de inchecktijden van de luchtvaartmaatschappij en mogelijke vertraging op de weg. Wij zullen er alles aan doen om u op tijd op Schiphol te brengen, maar kunnen nooit aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, die tot gevolg hebben dat je de vlucht mist. (Taxi Airport)

Voordelen

 • Online bestellen.
 • Kortingen tot 20% en meer op lange afstanden.
 • Vaste tarieven luchthavenvervoer.
 • Acceptatie Creditcard, PayPal en PIN.

Airport Service in Provincie Gelderland

Woont u in Gelderland, dan kunt u zeker gebruik maken van onze luchthavenvervoer. We rijden u naar Schiphol Airport, Dusseldorf Airport, Brussels Airport, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport en Weeze Airport.

Ook voor andere luchthavens in Nederland, België en Duitsland kunt u bij ons gerust een taxi reserveren. Onze klantenservice staat u ook graag te woord. (Taxi Airport)

Werkgebied

Gemeente Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Montferland, Doesburg, Zutphen, Brummen, Apeldoorn, Ede, Barneveld, Wageningen, Renkum, Lingewaard, Nijmegen en Gemeente Overbetuwe.

Tarieven van en naar Arnhem

U kunt tot 24 uur van tevoren online reserveren of een paar minuten voor vertrek bellen. Vaste tarieven zijn gebaseerd vanuit Arnhem.

Luchthaven Vaste Tarief
Schiphol Airport €.225
Weeze Airport €.175
Eindhoven Airport €.175
Dusseldorf Airport €.225

Staat uw luchthaven er niet bij? Vraag ons gerust om een aanbieding op maat naar alle luchthavens in Europa.

Airport Service in Provincie Noord-Holland

Woont u in Noord-Holland, dan kunt u zeker gebruik maken van onze luchthavenvervoer. We rijden u naar Schiphol Airport, Dusseldorf Airport, Brussels Airport, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport en Weeze Airport.

Ook voor andere luchthavens in Nederland, België en Duitsland kunt u bij ons gerust een taxi reserveren. Onze klantenservice staat u ook graag te woord. (Taxi Airport)

Werkgebied

Gemeente Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel, Zaanstad, Landsmeer, Wormerland, Badhoevendorp, Purmerend, Weesp, Abcoude, Gooise Meeren en Gemeente Hoorn.

Tarieven van en naar Amsterdam

U kunt tot 24 uur van tevoren online reserveren of een paar minuten voor vertrek bellen. Vaste tarieven zijn gebaseerd vanuit Amsterdam.

Luchthaven Vaste Tarief
Schiphol Airport €.50
Weeze Airport €.350
Eindhoven Airport €.225
Dusseldorf Airport €.350

Staat uw luchthaven er niet bij? Vraag ons gerust om een aanbieding op maat naar alle luchthavens in Europa.

Airport Service Zakelijk

Wij bieden luxe Luchthavenvervoer met klasse 1 auto’s, zoals Mercedes E/V/S-Klasse. Ons service is net even anders dan u gewend bent. Onze chauffeurs spreken meerdere talen en brengen u graag in alle luxe naar uw eindbestemming. Al onze wagens beschikken over diverse luxe gemakken zodat u volledig kunt ontspannen tijdens uw reis. (Taxi Airport)

Meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor een perfecte rit tegen een zeer scherpe prijs.

Klantenservice

Meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor een perfecte rit tegen een marktconforme prijs.

Bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

De Nederlandse hoofdstad Amsterdam is vooral bekend om zijn grachten. Deze bezienswaardigheid wordt gezien als een van de mooiste binnensteden van Europa. Bij deze bezienswaardigheid kun je genieten van de levendige binnenstad van Amsterdam. (Bezienswaardigheden)

De Veluwe

Deze beboste bezienswaardigheid van Nederland is het grootste laaglandnatuurterrein van Noord-West Europa. Het natuurgebied leent zich uitstekend voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Bekende toeristencentra van waaruit je kunt starten.

De Waddeneilanden

De Waddeneilanden van Nederland liggen in de Noordzee, ten Noorden van Nederland. Delen van de eilanden raken onder water en hele dorpen zijn de laatste eeuwen zelfs verdwenen. Daarnaast komen er velen zandbanken naar boven zodra het eb wordt. 

Het Keukenhof

Het bekendste bloemenpark van Nederland is het Keukenhof, bevindt zich in Lisse en trekt jaarlijks zo’n 800.000 bezoekers. Een kleurrijke bezienswaardigheid voor de natuurliefhebber.

De Kaasmarkt

De kaasmarkten zijn voornamelijk toeristische trekpleisters, omringd met kramen die traditionele Nederlandse zaken verkopen, zoals tulpen, klompen en natuurlijk kaas.

Klantenservice

Heeft u een vraag, opmerking, klacht, verzoek of wilt u meer weten? Wij staan 24/7 voor u klaar. We streven ernaar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Contact…

Bezorgdienst

Bezorgdienst

Bezorgdienst: Taxibedrijf Lorenz is al jaren specialist in personenvervoer. Nu door de coronacrisis het personenvervoer voor een groot deel stil is komen te staan, zetten we onze capaciteit graag in tot diep in de nacht bezorgdienst.

Onze chauffeurs zorgen er te allen tijde voor dat er volgens de richtlijnen van het RIVM wordt afgeleverd.

Tijdelijke uitdaging oplossen

Met deze tijdelijke dienst hopen we ondernemers die een uitdaging hebben in bezorgservice te kunnen ondersteunen. Heeft u door de coronacrisis een tijdelijke oplossing nodig voor uw bezorgdienst? Vraag dan vrijblijvend advies of een offerte aan.

Werkgebied

Ons bezorggebied voornamelijk in de nachtelijke uren bestaat voornamelijk in de Provincie Gelderland / Noord-Holland. Onder andere in Amsterdam, Schiphol, Arnhem en omstreken.

Staat uw stad of dorp niet in deze lijst en wilt u dat wel? Laat het ons weten en wij zullen hem erbij zetten.

Wij kunnen ook ritten verzorgen van en naar bestemmingen door geheel Nederland, Belgie en Duitsland. (Taxi bezorgdienst)

Wat kun je verwachten van een taxichauffeur

 • Je mag altijd mee, hoe kort de rit ook is.
 • De meter is aan en de hele rit goed zichtbaar.
 • Je ontvangt van de chauffeur na de rit een ritbewijs met alle informatie over de rit. Bewaar deze goed, alle gegevens om een eventuele klacht in te dienen staan daar op.
 • Je wordt hoffelijk behandeld.
 • De chauffeur kent de weg en neemt de kortste route naar je bestemming.
 • De chauffeur houdt zich tijdens de rit aan de verkeersregels.

Ben je niet tevreden over je taxirit, dan is het heel eenvoudig om een klacht in te dienen. Dat kan bij de betreffende taxibedrijf of op de website taxiklacht…

De prijs van een taxirit

De ritprijs bestaat uit drie delen, een starttarief, een prijs per gereden kilometer, een prijs voor de duur van de rit. Lees meer…

Klantenservice

Meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor een perfecte rit tegen een marktconforme prijs.

Trouwvervoer

Trouwvervoer

Bent u op zoek naar een taxibedrijf dat het trouwvervoer kan verzorgen op uw trouwdag? Dan kunt u uitstekend terecht bij Taxibedrijf Lorenz. Wij staan te allen tijde voor u klaar om al uw taxivervoer te verzorgen. Wij draaien onze hand nergens voor om en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Dus zoekt u nog een geschikte aanbieder voor trouwvervoer? Arnhem is de stad waar u graag wilt trouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vervoeren u graag tijdens deze feestelijke dag. (Trouwvervoer).

Tijdens een huwelijk kan er natuurlijk niets mis gaan. Dit is de grote dag van uw leven en wij zorgen er graag voor dat het vervoer vlekkeloos verloopt. Wij zijn de specialist op het gebied van trouwvervoer. Arnhem is een prachtige stad om te trouwen. En gelukkig zijn wij er om u op het juiste moment op de juiste locatie te brengen. Natuurlijk kunt u ook een beroep op ons doen om uw gasten van de ene naar de andere locatie te brengen. Als u voor ons kiest, dan kiest u voor een totaaloplossing. Neem daarom snel contact met ons op of neem een kijkje op de website.

Wij snappen dat u graag wilt dat alles in kannen en kruiken is voor uw trouwdag. Wij staan voor u klaar om deze grote dag van ruim tevoren door te spreken, zodat u zich nergens meer druk over hoeft te maken. Bij ons kunt u terecht voor taxivervoer in stijl, zonder dat u hiervoor een dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee. Wij hanteren namelijk erg aantrekkelijke tarieven. Dus bent u op zoek naar geschikt en betrouwbaar trouwvervoer in Arnhem en omstreken? Wij staan te allen tijde voor u klaar!

Klantenservice

Heeft u een vraag, opmerking, klacht, verzoek of wilt u meer weten? Wij staan 24/7 voor u klaar. We streven ernaar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Contact…

Zakelijk Vervoer

Zakelijk Vervoer

Tijd is kostbaar, Reistijd wordt werktijd. In sommige situaties is luxe en comfort op het gebied van personenvervoer gewenst. Uw prive chauffeur staat geheel tot uw dienst tegen een vast uurtarief om uw vervoerswensen uit te voeren zolang u dat wilt. (VIP, Zakelijk Vervoer).

Minimale inzet:

 • Business 4 uren, Mercedes Benz E-Klasse.
 • First Class 6 uren, Mercedes Benz S-Klasse.

U wordt vervoerd in een zeer comfortabele Mercedes Benz S-Klasse. Onderweg heeft u de handen vrij om in alle rust door te werken. Met de zekerheid dat u veilig, uitgerust en op tijd arriveert.

Zakelijk Airport Service

Neem plaats en ontspan. Wij realiseren graag uw vervoer naar het vliegveld en staan klaar wanneer u opgehaald moet worden.

Indien u op Schiphol Airport aankomt, kunt u de Chauffeur op het meeting-point of bij de Gate verwachten, met het Lorenz Taxi Service bord en uw naam. Onze chauffeur zal u of uw cliënten vervolgens naar de auto te begeleiden.

Schiphol Airport, Dusseldorf Airport, Weeze Airport, Rotterdam The Hague Airport, Brussel Airport, Frankfurt Airport.

Staat uw luchthaven er niet bij? Vraag ons gerust om een aanbieding op maat naar alle luchthavens in Europa.

Bij ons kunt u rekenen op een vaste prijs. Of u van tevoren reserveert of plotseling weg moet. Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.

Klantenservice

Heeft u een vraag, opmerking, klacht, verzoek of wilt u meer weten? Wij staan 24/7 voor u klaar. We streven ernaar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Contact…