Contact

Contact

Taxibedrijf Lorenz I Contact

Wenst u aanvullende informatie? Wilt u een taxi bestellen of de vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons. Telefoonservice 24/7 bereikbaar.

Bel: +31-646 34 34 34

Mail : Info@taxilorenz.nl

(Hou het netjes en duidelijk. Alleen serieuze mails worden beantwoord)

Werkgebied

Ons werkgebied bestaat voornamelijk in Arnhem en omstreken. Wij kunnen ook ritten verzorgen van en naar bestemmingen door geheel Nederland, Belgie en Duitsland.

Volledige lijst werkgebied

Staat uw stad of dorp niet in deze lijst en wilt u dat wel? Laat het ons weten en wij zullen hem erbij zetten.

Tevredenheid

Je kan je tevredenheid over de taxirit altijd uitdrukken in een fooi voor de chauffeur. Wanneer je te spreken bent over de rit en onze dienstverlening, dan waarderen wij het als je een review plaatst op TripAdvisor of op Google.

De prijs van een taxirit

De ritprijs bestaat uit drie delen, een starttarief, een prijs per gereden kilometer, een prijs voor de duur van de rit. Lees meer…

Algemene voorwaarden

Op alle diensten van “Taxibedrijf Lorenz” zijn de algemene voorwaarden voor “Taxi en Zorgvervoer” van de KNV van toepassing. Lees meer… Download…

Aanbetaling reserveringsaanvraag

Indien u de reservering online maakt wordt u altijd teruggebeld om de taxirit door te spreken, de ritovereenkomst komt pas tot stand nadat u de bevestiging heeft geaccepteerd. Deze acceptatie wordt bevestigd door een aanbetaling.

Call Now Button