Bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Wilt u graag een bezienswaardigheden in Nederland bezoeken en ontdekken? Wilt u een gezellig dag uit met vrienden of familie naar een museum of pretpark?

Taxibedrijf Lorenz biedt u de mogelijkheid om een luxe en stijlvolle wagen te huren met privé chauffeur.

Kinderdijk

De molens van Kinderdijk vormen een prachtig gezicht aan de rand van de dijk. Éen van de molens is ook van binnen te bezichtigen. De molens van deze bezienswaardigheid zijn gebouwd om het water uit de polder te pompen.

Nederland-Bezienswaardigheden-Amsterdam

Amsterdam

De Nederlandse hoofdstad Amsterdam is vooral bekend om zijn grachten. Deze bezienswaardigheid wordt gezien als een van de mooiste binnensteden van Europa. Bij deze bezienswaardigheid kun je genieten van de levendige binnenstad van Amsterdam. Je kunt heerlijk gaan shoppen, maar ook genieten van een rondtocht op de grachten.

Nederland-Bezienswaardigheden-Veluwe

De Veluwe

Het Natuurpark De Hoge Veluwe leent zich uitstekend voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Bekende toeristencentra van waaruit je kunt starten zijn: Beekbergen, Elburg, Epe, Hattem, Heerde, Hoenderloo, Kootwijk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Otterlo, Nunspeet, Garderen, Loenen, Vierhouten en Voorthuizen.

Nederland-Bezienswaardigheden-Wadden

Waddeneilanden

De Waddeneilanden van Nederland liggen in de Noordzee. De eilanden lijken langzaam van west naar oost te verplaatsen. Delen van de eilanden raken onder water en hele dorpen zijn de laatste eeuwen zelfs verdwenen. Daarnaast komen er velen zandbanken naar boven zodra het eb wordt. 

Nederland-Bezienswaardigheden-Keukenhof

Het Keukenhof

Het bekendste bloemenpark van Nederland is het Keukenhof. Het Keukenhof bevindt zich in Lisse en trekt jaarlijks zo’n 800.000 bezoekers. Van eind maart t/m eind mei worden er jaarlijks geshowd hoe mooi bloemen kunnen bloeien.

Nederland-Bezienswaardigheden-Kaasmarkt

De Kaasmarkt

Er zijn nog vijf bekende kaasmarkten in Nederland, namelijk in Alkmaar, Edam, Hoorn, Gouda en Woerden. Op de markten in Gouda en Woerden wordt nog echt gehandeld tussen de kaasboeren uit de regio en de groothandelaren.

Klantenservice

Heeft u een vraag, opmerking, klacht, verzoek of wilt u meer weten? Wij staan 24/7 voor u klaar.