Bezorgdienst

Bezorgdienst

Bezorgdienst: Taxibedrijf Lorenz is al jaren specialist in personenvervoer. Nu door de coronacrisis het personenvervoer voor een groot deel stil is komen te staan, zetten we onze capaciteit graag in tot diep in de nacht bezorgdienst.

Onze chauffeurs zorgen er te allen tijde voor dat er volgens de richtlijnen van het RIVM wordt afgeleverd.

Tijdelijke uitdaging oplossen

Met deze tijdelijke dienst hopen we ondernemers die een uitdaging hebben in bezorgservice te kunnen ondersteunen. Heeft u door de coronacrisis een tijdelijke oplossing nodig voor uw bezorgdienst? Vraag dan vrijblijvend advies of een offerte aan.

Werkgebied

Ons bezorggebied voornamelijk in de nachtelijke uren bestaat voornamelijk in de Provincie Gelderland / Noord-Holland. Onder andere in Amsterdam, Schiphol, Arnhem en omstreken.

Staat uw stad of dorp niet in deze lijst en wilt u dat wel? Laat het ons weten en wij zullen hem erbij zetten.

Wij kunnen ook ritten verzorgen van en naar bestemmingen door geheel Nederland, Belgie en Duitsland. (Taxi bezorgdienst)

Wat kun je verwachten van een taxichauffeur

  • Je mag altijd mee, hoe kort de rit ook is.
  • De meter is aan en de hele rit goed zichtbaar.
  • Je ontvangt van de chauffeur na de rit een ritbewijs met alle informatie over de rit. Bewaar deze goed, alle gegevens om een eventuele klacht in te dienen staan daar op.
  • Je wordt hoffelijk behandeld.
  • De chauffeur kent de weg en neemt de kortste route naar je bestemming.
  • De chauffeur houdt zich tijdens de rit aan de verkeersregels.

Ben je niet tevreden over je taxirit, dan is het heel eenvoudig om een klacht in te dienen. Dat kan bij de betreffende taxibedrijf of op de website taxiklacht…

De prijs van een taxirit

De ritprijs bestaat uit drie delen, een starttarief, een prijs per gereden kilometer, een prijs voor de duur van de rit. Lees meer…

Klantenservice

Meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor een perfecte rit tegen een marktconforme prijs.