Bezienswaardigheden

Amsterdam

Bezienswaardigheden I Amsterdam: De Nederlandse hoofdstad Amsterdam is vooral bekend om zijn grachten. Deze bezienswaardigheid wordt gezien als een van de mooiste binnensteden van Europa. Bij deze bezienswaardigheid kun je genieten van de levendige binnenstad van Amsterdam.

De Veluwe

Deze beboste bezienswaardigheid van Nederland is het grootste laagland natuurterrein van Noord-West Europa. Het natuurgebied leent zich uitstekend voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Bekende toeristencentra van waaruit je kunt starten.

 

De Waddeneilanden

De Waddeneilanden van Nederland liggen in de Noordzee, ten Noorden van Nederland. Delen van de eilanden raken onder water en hele dorpen zijn de laatste eeuwen zelfs verdwenen. Daarnaast komen er velen zandbanken naar boven zodra het eb wordt.

Het Keukenhof

Het bekendste bloemenpark van Nederland is het Keukenhof, bevindt zich in Lisse en trekt jaarlijks zo’n 800.000 bezoekers. Een kleurrijke bezienswaardigheid voor de natuurliefhebber.

Wat kun je verwachten van een taxichauffeur

  • Je mag altijd mee, hoe kort de rit ook is.
  • De meter is aan en de hele rit goed zichtbaar.
  • Je ontvangt van de chauffeur na de rit een ritbewijs met alle informatie over de rit. Bewaar deze goed, alle gegevens om een eventuele klacht in te dienen staan daar op.
  • Je wordt hoffelijk behandeld.
  • De chauffeur kent de weg en neemt de kortste route naar je bestemming.
  • De chauffeur houdt zich tijdens de rit aan de verkeersregels.

Ben je niet tevreden over je taxirit, dan is het heel eenvoudig om een klacht in te dienen. Dat kan bij de betreffende taxibedrijf of op de website De Geschillencommissie

De prijs van een taxirit

De ritprijs bestaat uit drie delen, een starttarief, een prijs per gereden kilometer, een prijs voor de duur van de rit. Lees meer…

Klantenservice

Heeft u een vraag, opmerking, klacht, verzoek of wilt u meer weten? Wij staan 24/7 voor u klaar. We streven ernaar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Contact…

Call Now Button