Bezienswaardigheden

+

Bezienswaardigheden

De Nederlandse hoofdstad Amsterdam is vooral bekend om zijn grachten. Deze bezienswaardigheid wordt gezien als een van de mooiste binnensteden van Europa. Bij deze bezienswaardigheid kun je genieten van de levendige binnenstad van Amsterdam. (Bezienswaardigheden)

De Veluwe

Deze beboste bezienswaardigheid van Nederland is het grootste laaglandnatuurterrein van Noord-West Europa. Het natuurgebied leent zich uitstekend voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Bekende toeristencentra van waaruit je kunt starten.

De Waddeneilanden

De Waddeneilanden van Nederland liggen in de Noordzee, ten Noorden van Nederland. Delen van de eilanden raken onder water en hele dorpen zijn de laatste eeuwen zelfs verdwenen. Daarnaast komen er velen zandbanken naar boven zodra het eb wordt. 

Het Keukenhof

Het bekendste bloemenpark van Nederland is het Keukenhof, bevindt zich in Lisse en trekt jaarlijks zo’n 800.000 bezoekers. Een kleurrijke bezienswaardigheid voor de natuurliefhebber.

De Kaasmarkt

De kaasmarkten zijn voornamelijk toeristische trekpleisters, omringd met kramen die traditionele Nederlandse zaken verkopen, zoals tulpen, klompen en natuurlijk kaas.

Klantenservice

Heeft u een vraag, opmerking, klacht, verzoek of wilt u meer weten? Wij staan 24/7 voor u klaar. We streven ernaar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Contact…